Onze reserveerlijn: 0251 23 22 52

maandag

Iedere maandagmorgen starten we met het draaien van het hamburgervlees. We wegen per hamburgersoort de speciale receptuur af en kneden en mengen het gehakt met zout, peper en speciale hamburger specerijen.

Dan stanzen we in drie maten de traditionele hamburger, de hamburger XL en de overheerlijke Angus burger.


Om de week goed te beginnen hebben wij iedere maandag de actie "VIERDE TRADITIONELE HAMBURGER GRATIS!"


Eet smakelijk!


*prijs- en zetfouten voorbehouden. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.

dinsdag

Iedere dinsdag zetten wij de wienerschnitzel in de spotlight. De schnitzel wordt traditioneel van mager kalfsvlees van de fricandeau of het 'Kaiserteil' uit de achterpoot van het rund gemaakt. Het vlees wordt plat geslagen tot ongeveer de grootte van een gespreide hand en vervolgens met meel, ei en paneermeel gepaneerd.


Op Schnitzeldag is iedere VIERDE VARKENSSCHNITZEL GRATIS!


Eet smakelijk!


*prijs- en zetfouten voorbehouden. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.

woensdag

Woensdag gehaktdag! Dit heeft te maken met de slager, die vroeger zelf slachtte. Het slachten gebeurde op maandag. Op dinsdag werd het vlees verwerkt tot de gebruikelijke karbonades, riblappen en dergelijke. Bij het snijden en uitbenen bleef er restvlees over dat met behulp van een vleesmolen werd fijngemalen en dat op woensdag als gehakt werd verkocht.


Een gehaktbal, lekker gebraden in de jus kan natuurlijk altijd en iedere dag. Maar op woensdag prijzen we het gehakt speciaal...


En....bij een pondje gehakt krijg je iedere woensdag DE GEHAKTKRUIDEN GRATIS!


Eet smakelijk!


*prijs- en zetfouten voorbehouden. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.

donderdag

Op donderdag staat onze overheerlijke biefstuk centraal. Biefstuk of steak is een benaming voor mals en mager spiervlees. Biefstuk is van het rund of het kalf. Biefstuk of steak is een benaming voor mals en mager spiervlees. Biefstuk is van het rund of het kalf.

Biefstuk behoort tot de meest geliefde vleessoorten en is vrij duur. Kwaliteit en prijs worden hoofdzakelijk bepaald door:

het deel van het rund waarvan de biefstuk wordt gesneden, waarbij biefstuk van de haas als de meest malse soort geldt en de lendenbiefstuk als de minst malse.


Dus voor een heerlijke biefstuk wordt u op donderdagen extra verwend, want dan is iedere VIERDE KOGELBIEFSTUK GRATIS!


Eet smakelijk!


*prijs- en zetfouten voorbehouden. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.

vrijdag en zaterdag

We houden het voordelig zo vlak voor het weekend! Iedere vrijdag en zaterdag stellen we ons VLEESWARENTRIO samen; drie verschillende vers gesneden vleeswaren a 100 gram per stuk prijzen we dan extra voordelig. Iedere week is het trio in een andere samenstelling, dus laat u verrassen!


Dusss..... iedere vrijdag en zaterdag 3 VLEESWAREN a 100gr. VANAF 5,50!


Eet smakelijk!


*prijs- en zetfouten voorbehouden. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.